Leifs Bus-service ApS

​At rejse med bus

Når kun de bedste busrejser er interessante

Vi tilbyder vore kunder komfortable busrejser med optimal service.

Der er flere gode grunde til, at stadigt flere grupper vælger at køre sammen i bus i stedet for at køre i egne personbiler.

Nogle af dem er helt sikkert, at busrejser er oplagte anledninger til at komme hinanden ved, at blive rystet sammen, og der er absolut ingen tvivl om, at stemningen hurtigt stiger flere grader, når man er flere sammen.

Derudover er det også en god måde at sikre sig, at alle kommer frem til destinationen til aftalt tid, at man ikke skal sikre sig parkeringspladser, og ikke mindst er der både sund økonomi og sund fornuft i at tage bussen.

Miljørigtige busser

Det er miljøbevidsthed, der gør en forskel. Hos Leif's Busservice ønsker vi at give dig den bedst mulige kørselsoplevelse, og derfor benytter vi nye, behagelige busser med en meget høj grad af siddekomfort, hvor du har rigelig plads til benene. Vores busser er med energibesparende motor, hvilket er i tråd med den grønne firkløver på siden af busserne.

Det skal være en nydelse, en udsøgt fornøjelse at køre med os, og derfor er vi meget interesseret i at høre vore kunders mening, og opfordrer dem til at komme frem med ris eller ros, så vi hele tiden kan sikre os optimal service og kvalitet i topklasse.

Hos Leifs Busservice kommer du kun til at køre med busser, der er rene, pæne og altid i den bedste stand, for god service og sikker kørsel er fundamentet for vores virksomhed.

Det betyder, at du som passager i vores busser får en behagelig køretur, som du i ro og mag kan bruge til kortspil, på computeren eller måske se en film.

Busser i ren luksus

Vores to busser er nye og moderne busser, hvor alt udstyr er i høj kvalitet og helt up-to-date. Der kan sættes borde i til otte personer, der er to skærme til CD og DVD samt trådløst internet i busserne.

Dermed er vores busser perfekt indrettet også til lange ture, hvor der skal være mulighed for underholdning undervejs.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Ønsker I at leje en bus til jeres næste event eller udflugt? 

Kontakt os nu for et skræddersyet tilbud, der passer til jeres behov og budget. Vores erfarne team står klar til at hjælpe jer med at arrangere den perfekte transportløsning. 

Ring eller skriv til os i dag for at få mere information og sikre jer den bedste service!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.​

Vi er blevet vurderet til 5 ud af 5 stjerner baseret på ​4 anmeldelser på Facebook

Leifs Bus-service ApS

Lundevej 58, 4030 Tune

Klik her for rutevejledning

CVR: 11151930

Kontaktoplysninger

Telefon: 21 23 45 45

E-mail: leif@leifsbusservice.dk