📞​​ ​21 23 45 45​​​

📧 ​leif@leifsbusservice.dk​

Leje af bus med chauffør

Her kan du leje bus med chauffør hos professionel busservice.

​

Hos Leif's Busservice kan vi tilbyde vore kunder pålidelig og komfortabel buskørsel i nye og yderst behagelige busser. Men, hvad betyder nok så luksuriøst indrettede busser, hvis man ikke kan matche materiellet med den rigtige fagmand?

​

Faguddannet buschauffør ved leje af bus​

Det kan vi her hos os, og det betyder, at din chauffør altid er bĂĄde faguddannet og besidder den nødvendige erfaring, der skal til for at garantere optimal sikkerhed og tryghed, nĂĄr vi bevæger os ud i trafikken. 

For det er vort ansvar at bringe dig sikkert frem og tilbage, nĂĄr du har bestemt dig for at leje bus hos os.

​

At leje bus med chauffør skal være en fornøjelse, en nydelse, og det bestræber vi os altid på, at den bliver. Det betyder også, at du har sikkerhed for at vi yder en pålidelig service, der får dig frem til tiden, og naturligvis også tilbage fra udgangspunktet.

​

Vi overholder alle aftaler og deadlines

Vi er din kompetente samarbejdspartner, der overholder aftaler og deadlines, for at du og andre kan fĂĄ den mest optimale oplevelse fra start til slut.

​

Flere og flere danskere vælger at rejse sammen med kolleger, medarbejdere, klassekammerater og venner ud til nye oplevelser, og det er helt bestemt en god idĂ©, hvis man vil have stemningen i vejret. 

Bestil tilbud

​Få et tilbud, hvis du skal bruge kørsel til skoleudflugter, sightseeing, en tur over grænsen, flerdages ture m.m.​

Firmainfo:​

Leifs Busservice

Lundevej 58, 4030 Tune

CVR: 11151930​

Kontaktinfo:​

Medlem af:​

Vi er blevet vurderet til 5 ud af 5 stjerner baseret på 4 anmeldelser på Facebook​