📞​​ ​21 23 45 45​

Bustransport til alle formål

Hos Leifs Busservice har vi siden 1988 leveret bustransport til alle mulige forskellige formål, lige fra udlandsture til sightseeing i København.

I vores bustransport lægger vi stor vægt på service og sikkerhed. Det betyder, at du som passager kan føle dig helt tryg, fordi vores chauffører har mange års erfaring og altid overholder alle færdselsregler.

Service i top med vores bustransport

Når du får os til at stå for bustransport, er du garanteret en service helt i top. Vi lægger vægt på, at alle passagerer får en god tur, og det gør vi flere ting for at opfylde.

Som en selvfølge overholder vores dygtige chauffører altid færdselsreglerne på hver eneste bustransport, så du bare kan slappe af og nyde turen til Tyskland, Jylland, København, eller hvor du nu skal hen.

Derudover tilbyder vi gratis morgenkaffe på alle vores morgenture, og vil du have brød til kaffen, kan det bestilles på forhånd. 

Flere valgmuligheder med transport i bus hos os

Bustransport er mange ting, og hos Leifs Busservice dækker vi stort set det hele. 

Vi tilbyder blandt andet:

  • Skovture
  • Sightseeing-ture
  • Messeture
  • Studieture
  • Jyllands-ture
  • En-dags indkøbstur til Tyskland
  • Sportsture og træningslejre

Har du brug for buskørsel, som ikke lige falder ind under disse kategorier, så husk at det kun er et udpluk af vores services. Uanset hvad du har brug for bustransport til, så hører vi gerne fra dig.

Book bustransporten allerede i dag

Du er mere end velkommen til at sende os en mail på: leif@leifsbusservice.dk, kontakte os via vores kontaktformular eller ringe til os på telefon 21 23 45 45,hvis du vil bestille jeres bustransport.

Bestil tilbud

​Få et tilbud, hvis du skal bruge kørsel til skoleudflugter, sightseeing, en tur over grænsen, flerdages ture m.m.​

Firmainfo:

Leifs Busservice

Lundevej 58, 4030 Tune

CVR: 11151930​

Kontaktinfo:​

Medlem af:​

Vi er blevet vurderet til 5 ud af 5 stjerner baseret på 4 anmeldelser på Facebook